Koning Winter blijft nog even op troon zitten

Er is zondagnamiddag veel bewolking en plaatselijk valt nog wat sneeuw. De maxima variëren van min 3 graden op de Hoge Venen tot 0 à plus 2 graden elders. Er staat een matige tot vrij krachtige, aan zee een krachtige, zeer koud aanvoelende oostenwind.

Zondagavond valt er op enkele plaatsen nog wat lichte sneeuw. In de nacht van zondag op maandag is het wisselend bewolkt en droog. De minima schommelen tussen min 8 en min 2 graden.

Maandag blijft het droog met in de loop van de dag geleidelijk meer zon vanuit het noorden. De maxima gaan van min 1 tot plus 4 graden. Er staat een vrij krachtige, aan de kust een krachtige oostenwind waardoor het veel kouder aanvoelt dan het in werkelijkheid is.

Dinsdag en woensdag wordt droog weer verwacht met zonnige perioden. Er staat nog steeds een schrale oostenwind. Later in de week neemt de wind in sterkte af, maar de bewolking neemt toe en de kans op neerslag wordt groter. 's Nachts en 's ochtends treedt lichte tot matige vorst op (min 3 tot min 10 graden). Overdag wordt het ongeveer 4 graden. Tegen het einde van de week wordt het minder koud.

Het paasweekend zal, zoals het er nu naar uitziet, wisselvallig zijn bij een middagtemperatuur rond 10 graden. Fraai lenteweer is nog niet in zicht. (FUL)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud