Advertentie

Kortrijk : Franse dieven en drugrunner gearresteerd bij PACK-actie

Bij een Politiële Arrondissementele Controleactie Kortrijk (PACK) heeft de politie woensdagavond drie jonge Franse dieven en een drugrunner gearresteerd. Ook stelden agenten tien processen-verbaal op voor het bezit van verdovende middelen en nam men vijf voertuigen in beslag.

"De opvallendste resultaten zijn het oppakken van drie jonge Fransen die in een zaak in Sint-Eloois-Vijve spelconsoles hadden gestolen", aldus commissaris Camerlynck. In de zone Riho (Roeselare - Hooglede - Izegem) werd een drugrunner in de kraag gegrepen. Van de verdachte werd drugs, 590 euro cashgeld en een wagen in beslag genomen. Naast zeven kleine hoeveelheden drugs, vond de politie 74 gram hasj, 120 gram weed en 3 gram speed. Daarnaast werden vier geseinde personen en vier mensen die illegaal in ons land waren, aangetroffen.

"Aan de actie namen naast de federale politie, verschillende politiezones van de lokale politie van het arrondissement Kortrijk deel", zegt de commissaris. "Er was bijstand van drug- en speurhonden, een helikopter, het interventiekorps West-Vlaanderen, de Dienst Vreemdelingen Zaken, het Gemeenschappelijk Frans- Belgisch Douane en Politiecommissariaat te Doornik."

(C109C)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud