Advertentie

Kwik draait overuren

Vanmiddag zijn er eerst flinke zonnige perioden. Er waait een zwakke tot matige wind uit het zuiden tot zuidoosten, aan zee later ruimend naar het zuidwesten. De maxima bedragen 25 graden aan de kust en in de Ardennen, 28 graden in het binnenland en 30 graden in de Kempen.

Later vanmiddag en vanavond neemt de bewolking toe vanuit het zuidwesten, gevolgd door enkele regen- of onweersbuien. Een enkele bui kan plaatselijk veel neerslag lossen en mogelijk gepaard gaan met hagel. Vannacht komen eerst nog een aantal regen- of onweersbuien voor. Na middernacht zal de onweerskansen afnemen. De minima bedragen 13 tot 16 graden.

Morgen is het wisselend bewolkt met enkele buien. In de late namiddag wordt het van het westen uit droger en geleidelijk ook zonniger. Er waait een matige zuidwestenwind. De maxima bedragen 20 tot 23 graden.

Van vrijdag tot en met dinsdag krijgen we licht wisselvallig zomerweer met zonnige perioden, maar soms ook enkele buien, mogelijk met onweer. De middagtemperatuur schommelt rond 22 graden. Na het weekend wordt het iets koeler. (OSN)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud