Labadoux Folkfestival viert succesvolle jubileumeditie

Met 10.000 bezoekers verspreid over drie dagen blikt Labadoux Folkfestival in Ingelmunster tevreden terug op hun 25ste editie. Dat zegt organisator Carl Windels zondagavond even voor het slotconcert van Raymond van het Groenewoud.

"Over het algemeen kunnen we spreken van een heel geslaagde jubileumeditie", zegt Windels. Volgens de organisator ligt dat aan een sterke programmatie met onder meer Sioen, Luka Bloom, Sarah Ferry en Raymond van het Groenewoud op de affiche.

Maar ook minder gevestigde acts konden verrassen. Dit jaar maakten de organisatoren ook het terrein wat groter. "We zijn doorheen de jaren flink gegroeid. Na Pukkelpop hebben we enkele zaken herdacht in het kader van de veiligheid. Maar we wilden absoluut de gezellige sfeer behouden. De reacties zijn alvast positief en de zon deed alle puzzelstukken in elkaar vallen. Er waren ook geen noemenswaardige problemen", aldus Windels.

Het West-Vlaamse folkfestival lokte 10.000 bezoekers en ook de camping zat volledig vol. "Naar onze normen is dat heel goed. Ook onze wintereditie slaat aan, dus daar breien we ook een vervolg aan", besluit Windels. (Belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud