Lichaam van vermiste vrouw opgegraven in Zulte na bekentenissen echtgenoot

Een zoekactie in het Oost-Vlaamse Zulte naar een 49-jarige Chinese vrouw die sinds september vorig jaar vermist was, heeft vrijdag resultaat opgeleverd. Dat bevestigt het Gentse parket. Het lichaam van de vrouw werd opgegraven en de echtgenoot van het slachtoffer heeft bekend dat hij haar om het leven bracht wegens relatieproblemen.

De politie en het Gentse parket hadden al verschillende zoekacties gedaan in bossen in de omgeving van Zulte. Het onderzoek leidde naar de echtgenoot, een 62-jarige Belg. Het koppel woonde in de Waalstraat in Zulte en de speurders vermoeden dat de man zijn vrouw ombracht en haar lichaam verborg. De 62-jarige man werd in november vorig jaar aangehouden op verdenking van moord.

De zoekacties hebben vrijdag resultaat opgeleverd. De man had bekend dat hij de vrouw in of rond de woning om het leven bracht en haar in de tuin had begraven. Het motief situeert zich in de relationele sfeer. Uit een autopsie die zaterdag werd uitgevoerd, bleek dat het naar alle waarschijnlijkheid over het lichaam van de vrouw gaat. Hoe de vrouw werd omgebracht, is nog niet bekend. (Belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud