Advertentie

Luikenaar steekt vier mensen neer omdat hij stemmen hoorde

In een café annex restaurant in de Luikse gemeente Seraing heeft een 26-jarige man zaterdagmiddag vier mensen neergestoken. Hij verwondde de vriend van zijn moeder en drie andere cafégasten omdat hij naar eigen zeggen daartoe de opdracht kreeg van een stem in zijn hoofd. Zondag wordt de man ter beschikking gesteld van het parket van Luik.

De dader is de 26-jarige Giovanni Argento en is geen onbekende voor het gerecht. Toen hij in het gezelschap van zijn moeder en haar vriend café 'A l'Orée du Bois' binnenkwam, haalde hij een mes boven en stak de vriend neer. Die werd geraakt aan de halsslagader en in de buurt van zijn borstkas. Nog drie andere cafégasten werden neergestoken en aan hun borstkas geraakt.

De politie kwam na de feiten snel ter plaatse en kon Argento meteen oppakken. Hij verklaarde dat hij plots een stem in zijn hoofd hoorde die hem opdroeg verschillende mensen messteken toe te dienen.

Argento werd zaterdagnamiddag ondervraagd door de politie van Seraing. Zondag wordt hij ter beschikking gesteld van het parket van Luik. (KWO)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud