Maaltijdcheques Sodexo voor vakantiekampen Rode Kruis

Tot en met eind september kunnen alle 600.000 begunstigden van Sodexo maaltijdcheques schenken aan het Belgische Rode Kruis. Het ingezamelde bedrag gaat naar evenwichtige maaltijden aangeboden op vakantiekampen voor kansarme kinderen of gehandicapten.

Bij de maaltijdcheques van juli wordt een portvrije enveloppe bijgesloten. Daarin kan wie dat wil, een of meerdere cheques stoppen en opsturen naar het Rode Kruis. Het bedrag van de cheques gaat integraal naar gezonde maaltijden aangeboden op de vakantiekampen.

"Het Rode Kruis biedt bedrijven heel wat mogelijkheden tot samenwerking op maat. Het project met Sodexo is daar een prachtig voorbeeld van", zegt Philippe Vandekerckhove, gedelegeerd bestuurder van Rode Kruis-Vlaanderen.

Het Rode Kruis en Sodexo werken al verschillende jaren samen. Elk jaar gaat een twintigtal Sodexo-vrijwilligers koken tijdens de vakantiekampen voor kinderen die door omstandigheden niet van vakantie kunnen genieten.

Sodexo engageert zich op internationaal niveau in het STOP Hunger-programma. Daarnaast zet het bedrijf zich in tegen honger en slechte voedingsgewoonten in alle landen waar het aanwezig is. De samenwerking met het Belgische Rode Kruis kadert daarin.

(SIJ)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud