Maandag start eerste fase heraanleg E34

De eerste fase van de heraanleg van de E34 in Oost-Vlaanderen start maandag 27 augustus na de avondspits met werkzaamheden tussen Kaprijke en Eeklo richting kust. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer.

Het wegdek wordt volledig heraangelegd in beton tussen de kruispunten met de Vaartstraat in Kaprijke en de Sint-Laureinsesteenweg in Eeklo richting kust. "Om vlot en veilig te werken zal alle verkeer door de middenberm op de rijrichting Antwerpen gebracht worden, waardoor in elke richting één rijstrook beschikbaar zal zijn", aldus Sylvie Syryn. Daar geldt ook een snelheidsbeperking van 70 kilometer per uur.

De kruispunten blijven open voor het verkeer maar tot halverwege oktober gaat het op- en afrittencomplex in Eeklo dicht in de richting van de kust. Deze fase duurt tot halverwege oktober.

Het einde van de heraanleg van de E34 is voorzien voor midden december 2012. "Tijdens de betonwerken zal de aannemer 24 op 24 en 7 op 7 werken", aldus Syryn. "Door de gefaseerde aanpak en efficiënte planning kan de totale duurtijd van de werken beperkt worden tot vier maanden."

De heraanleg van de E34 is opgesplitst in 5 fases. Sommige fases lopen tegelijkertijd. Een overzicht staat op www.wegenenverkeer.be/heraanlegE34. (KAV)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud