Man aangereden door lichte vrachtwagen tijdens discussie in Antwerpen

Een 40-jarige man uit Boom is levensgevaarlijk gewond geraakt toen hij tijdens een ruzie een duw kreeg, meegesleurd werd door een lichte vrachtwagen en uiteindelijk onder dat voertuig terechtkwam. De bestuurder van het voertuig pleegde vluchtmisdrijf, samen met zijn passagier die met het slachtoffer in de discussie was verwikkeld. Dat meldt de lokale politie van Antwerpen. De twee inzittenden worden verdacht van poging tot doodslag.

Het voorval speelde zich gisteren rond 16.45u af in de Antwerpse Anneessensstraat. Getuigen zagen het latere slachtoffer wild gesticuleren tijdens een discussie met een man die achteraan een stilstaande lichte vrachtwagen zat. Die laatste gaf het slachtoffer plots een forse duw, waardoor hij het evenwicht verloor. Op dat moment reed de bestuurder van het voertuig door. Het slachtoffer werd even meegesleurd en kwam onder de lichte vrachtwagen terecht. Nadat hij de man overreden had, reed de bestuurder verder zonder zich er nog om te bekommeren.

Het 40-jarige slachtoffer werd ter plaatse door een MUG-team gestabiliseerd en naar het Stuivenbergziekenhuis gebracht. Hij verkeert nog steeds in levensgevaar en kon nog niet worden verhoord. Getuigen gaven een beschrijving van de verdachten en het gebruikte voertuig, maar beide blijven voorlopig spoorloos. (MVL)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud