Man overleden na CO-vergiftiging in Deurne

Een 29-jarige bewoner van een appartement aan de Bisschoppenhoflaan in Deurne is zaterdag overleden door CO-vergiftiging. Het lichaam werd ontdekt nadat andere bewoners van het gebouw kloegen over braakneigingen en hoofdpijn. Dat meldt de lokale politie van Antwerpen zondag.

De politie kreeg zaterdagavond een oproep van een vrouw die een appartement in het flatgebouw aan de Bisschoppenhoflaan bezocht. De bewoners hadden hoofdpijn en kloegen over braakneigingen. De politie en brandweer kwamen ter plaatse. De brandweer stelde een zeer hoge concentratie van CO vast in het gebouw.

Alle bewoners werden geëvacueerd, maar de bewoner op de eerste verdieping reageerde niet. Daarop besloot de politie de deur te forceren. Het lichaam van de man werd levenloos aangetroffen. Hij was toen vermoedelijk al enkele uren overleden.

Zeven andere bewoners werden voor verzorging naar het Stuivenbergziekenhuis en het Middelheimziekenhuis gebracht. Enkelen hadden een behandeling in de zuurstofkamer nodig.

De oorzaak bleek een slecht werkend verwarmingstoestel te zijn in het appartement op de eerste verdieping. Het pand werd verzegeld. (TVP)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud