Advertentie

Man zonder aanleiding neergestoken in Antwerpen

Een 26-jarige man uit Deurne is vrijdagavond neergestoken op de Turnhoutsebaan in Borgerhout bij Antwerpen. Hij verkeerde even in levensgevaar, maar zijn toestand is intussen stabiel. De dader, die schijnbaar zonder reden toesloeg, blijft op te sporen. Dat meldt de lokale politie zaterdag.

De politie kreeg om 20 uur een melding binnen dat op de Turnhoutsebaan een vechtpartij bezig was ter hoogte van de Roma. Toen de agenten ter plaatse kwamen, was er niemand meer te zien. Er lag wel een kleine bloedplas op het trottoir. Volgens een getuige was een gewonde man weggelopen.

De agenten vernamen even later dat een man met een steekwonde in de linkerzij was binnengekomen op de spoedafdeling van het Stuivenbergziekenhuis. Hij verkeerde even in levensgevaar, maar zijn toestand kon gestabiliseerd worden.

De man werd later op de avond verhoord. Hij vertelde dat hij samen met een vriend in discussie was geraakt met vier onbekenden. De aanleiding blijft onduidelijk. Het slachtoffer werd vastgegrepen door een andere man die hem stak met een knipmes.

De verdachte liep weg naar de Appelstraat. Het slachtoffer zette nog even de achtervolging in, maar moest die staken omdat hij te hevig bloedde. Hij werd door een passant naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart. (COR 327)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud