Manneken Pis is rockartiest

Manneken Pis is met een elektrisch gitaartje in de handen omgedoopt tot rockartiest. In het bijzijn van onder meer de Brusselse burgemeester en Hamish Dodds, de wereldwijde ceo en president van Hard Rock International, heeft het beroemdste standbeeldje van de hoofdstad ook een T-shirt aangetrokken van Hard Rock Cafe Brussels.

Het is heel zelden dat Manneken Pis een kostuum krijgt waarop een merknaam prijkt. Met deze uitzondering op de regel wil de stad Brussel echter haar erkentelijkheid tonen voor de komst van het Hard Rock Cafe naar de Grote Markt. Het café dat begin augustus opende, loopt intussen als een trein en heeft 90 werknemers.

"We hebben al duizenden mensen ontvangen en we draaien dubbel zo goed als vooropgesteld", meldt Hamish Dodds. "We zijn voorlopig wel niet van plan om een tweede vestiging in België te openen maar op termijn, over vier à vijf jaar, is dat wel misschien mogelijk."

De feestelijkheden werden in goede banen geleid door de Orde der Vrienden van Manneken-Pis. Het rockartiestplunje is het 889ste kostuumpje voor Manneken Pis. (COR 939)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud