Marcel Vervloesem overgebracht naar ziekenhuis

Marcel Vervloesem, de zelfverklaarde kinderpornojager die begin dit jaar vier jaar cel kreeg voor kindermisbruik, is van de gevangenis overgebracht naar het ziekenhuis. Dat bevestigt zijn advocaat Raf Jespers.

Vervloesem werd begin dit jaar veroordeeld tot vier jaar cel voor kindermisbruik. Begin september bood de man zich aan in de gevangenis van Turnhout om zijn straf uit te zitten. Kort daarna werd hij al eens overgebracht naar de ziekenboeg van de gevangenis van Brugge, omdat hij na een honger- en dorststaking verzwakt was. Nu ligt hij dus opnieuw in het ziekenhuis.

Volgens de Werkgroep Morkhoven ligt Vervloesem op intensieve zorgen. Maar meester Jespers kan enkel bevestigen dat zijn cliënt in het ziekenhuis ligt. "Ik had vorige week een brief gestuurd met de vraag hem over te brengen naar het ziekenhuis van Lier, omdat hij daar al langer in behandeling is", aldus Jespers. "Dat was toen niet nodig volgens de directie, maar nu moet hij plots wel overgebracht worden. Ik kan niet bevestigen dat hij op intensieve zorgen ligt. Volgens de directie was een overbrenging eigenlijk zelfs niet strikt noodzakelijk." (TIP)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud