Advertentie
Advertentie

Maxima tot 24 graden

Er is deze middag zon, maar er ontstaan ook stapelwolken. Vooral in de Ardennen kan er ook een bui vallen. De mistvelden boven zee kunnen soms tot de stranden doordringen. De maxima bedragen 13 graden aan zee, 21 graden in het binnenland tot 24 graden in de Limburgse Kempen. Vanavond en komende nacht zijn er naast opklaringen ook wolkenvelden. Plaatselijk kan een bui voorkomen. De minima bedragen 5 tot 10 graden.

Morgen is er geregeld zon, maar er ontstaan vooral in het binnenland ook enkele buien, mogelijk met onweer. Er waait een matige wind uit richtingen tussen het oosten en noordoosten. De maxima bedragen 18 graden aan het strand en zo'n 20 tot 22 graden in de andere regio's.

Woensdag wakkert de zuidwestenwind aan. Ook neemt de bewolking toe gevolgd door perioden met regen of buien. Het wordt zowat 18 graden. Van donderdag tot en met zondag is er geregeld zon, maar er is ook kans op een bui. De middagtemperatuur schommelt rond 16 graden. Aan de kust is het koeler door wind van zee. (Belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud