Moeder bekent dubbele moord op haar kinderen in Kapellen

De moeder van de twee overleden kindjes uit Kapellen heeft bekend dat zij hen verstikt heeft met een hoofdkussen. De bijna 43-jarige vrouw is door de onderzoeksrechter aangehouden voor dubbele moord. Relationele problemen liggen aan de grondslag van het drama, zegt Olivier Lins van het Antwerpse parket.

Rond 23.45 uur zondagavond probeerde de vrouw zichzelf van het leven te beroven door uit het raam te springen. De hulpdiensten brachten haar voor verzorging naar het ziekenhuis. Korte tijd later trof de politie de lijkjes van haar dochtertje van 4 en zoontje van 2 aan in de woning.

De vader van de kinderen was niet aanwezig. Hij woonde niet meer thuis, omdat er relationele problemen waren. Die vormden ook de aanleiding voor de gruweldaad. De man werd intussen op de hoogte gebracht van het drama en legde ook al een verklaring af.

De moeder heeft nog drie kinderen uit een vorige relatie. Ze ligt momenteel nog in het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. Ze werd na de middag verhoord en bekende de feiten. De onderzoeksrechter heeft haar aangehouden. (TIP)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud