Nederlandse politie krijgt na uitzending 25 tips over onbekende dode vrouw in Zeebrugge

De Nederlandse politie heeft 25 tips gekregen over de onbekende vrouw die in augustus 2010 werd gevonden in de duinen van Zeebrugge. De tips kwamen er naar aanleiding van een uitzending van het Nederlandse programma Opsporing Verzocht (AVRO). Een eerdere campagne tijdens Polé Polé Beach in Zeebrugge leverde geen doorbraak op.

Volgens het parket van Brugge is de oproep in Opsporing Verzocht een nieuwe poging om een aanknopingspunt te vinden naar de identiteit van de vrouw.

Uit isotopenonderzoek bleek al dat het waarschijnlijk om een Oost-Europese vrouw gaat. Ze zou minstens de laatste maanden van haar leven in onze contreien hebben verbleven, bleek uit haaranalyse. Mogelijk zou ze ook geruime tijd in Nederland hebben gewoond. Het parket hoopt via de oproep vooral Nederlanders te bereiken die in de zomer van 2010 aan onze kust verbleven.

In juli werd naar aanleiding van Polé Polé Beach ook een campagne gelanceerd. Men zocht festivalgangers die de vrouw tijdens de editie 2010 van het festival hadden ontmoet. Die campagne leverde geen baanbrekende resultaten op. (ANA)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud