Nog even genieten van zuiderse temperaturen

Woensdagmiddag is het droog en zonnig. Er waait een zwakke, aan zee een matige wind uit noordelijke richtingen. De maxima schommelen tussen 24 graden op de stranden, en 26 tot 30 graden elders.

Woensdagavond is het zonnig en warm. Rond 20 uur is het in het binnenland nog zowat 25 graden. De nacht verloopt nagenoeg wolkenloos. In het noordwesten van het land kunnen later mistbanken opduiken. De minima bedragen 12 tot 17 graden.

Morgen/donderdag is het opnieuw zonnig. 's Middags kunnen enkele stapelwolken ontstaan. De wind is noord tot noordoost, zwak, aan de kust af en toe matig. Maxima variƫren van 24 graden op de stranden, en 26 tot 30 graden in het binnenland.

Vrijdag is het nog zeer warm, 25 tot 30 graden. In de loop van de dag neemt de bewolking toe vanaf de Franse grens en later volgen onweersbuien die plaatselijk hevig kunnen zijn.

In het weekend en ook tijdens de eerste helft van volgende week is het licht wisselvallig met zon, wolken en soms enkele buien. De middagtemperatuur schommelt tussen 16 en 21 graden. (MUA)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud