Nog zes gewonden in ziekenhuizen na busongeval Ranst

Er verblijven nog zes gewonden - drie zwaardere gewonden en drie lichtgewonden - in ziekenhuizen na het busongeval zondagochtend op de E34 in Ranst. Dat is vernomen van Wim van der Schoot, de woordvoerder van de gemeente Ranst.

Na de eerste repatriëring, blijven nog drie zwaarder gewonden en drie lichtgewonden in ziekenhuizen in Malle, Herentals, Antwerpen en Lier. Van de groep zijn ook nog twee volwassenen achtergebleven, zij verblijven in het ziekenhuis van Herentals en in een hotel in Antwerpen.

"De drie lichtgewonden, die voor 24 uren in observatie geplaatst waren, kunnen vandaag het ziekenhuis verlaten. Hun toestand is gestabiliseerd. Er wordt getracht dat ze na de middag, samen met de drie zwaarder gewonden, naar Rusland kunnen terugkeren", zo meldde burgemeester Lode Hofmans van Ranst.

Bij het ongeval met een Poolse bus, zondagochtend op de E34 kwamen vijf mensen, drie Russen en de twee Poolse chauffeurs, om het leven. Er vielen ook vijf zwaargewonden en tien lichtgewonden. (Belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud