Ongeval op E19 Antwerpen-Brussel eist twee doden in Machelen

Een ongeval op de E19 Antwerpen-Brussel heeft dinsdagnamiddag ter hoogte van Machelen het leven gekost aan twee mensen. Dat meldt de brandweer van Vilvoorde. Het gaat om de twee inzittenden van een personenwagen die in panne was gevallen. Door het ongeval waren een tijdlang twee rijstroken versperd.

Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur in de richting van Brussel. Een personenwagen die ter hoogte van Machelen op pechstrook stilstond werd aangereden door een bestelwagen. Door de klap raakten de twee inzittenden van de personenwagen zwaargewond. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar één van de slachtoffers overleed nog ter plekke aan zijn verwondingen. Het tweede slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht, maar bezweek daar ook.

Een verkeersdeskundige van het Brusselse parket moest ter plaatse komen om de oorzaak en de omstandigheden van het ongeval nader te onderzoeken. Dat zorgde ervoor dat twee rijstroken van de snelweg versperd bleven tot na 17.00 uur, wat een file veroorzaakte vanaf Zemst. (COR 230)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud