Ongevallen bemoeilijken ochtendspits

De ochtendspits op de Vlaamse snelwegen verloopt moeizaam door enkele ongevallen, vooral dan rond Antwerpen. Dat werd vernomen bij het Vlaams Verkeerscentrum. In Vlaanderen stond rond 8.30 uur goed 160 kilometer file.

Op de Brusselse ring is het aanschuiven door een ongeval op de binnenring ter hoogte van Huizingen, waar één rijstrook versperd is. Op de buitenring veroorzaakt een kijkfile richting Halle een vertraging tot 30 minuten. Daarnaast zorgt een defect voertuig voor een moeizame doorgang op het Leonardkruispunt.

Door een ongeval ter hoogte van Ranst en Wommelgem is het heel druk op de E313 en E34 richting Antwerpen. De wachttijd bedraagt er tot drie kwartier. Op de expresweg naar Zelzate en Knokke, nabij de Waaslandhaven, is het dan weer 15 tot 30 minuten aanschuiven omwille van een ongeval.

Daarnaast is een ongeval gebeurd nabij het knooppunt Lummen, waardoor het 30 minuten aanschuiven is in de richting van Hasselt. Door asfalteringswerkzaamheden op de N31 bij Brugge en een ongeval in de file voor die werkzaamheden, is het op de E403 van Torhout naar Brugge al een uur aanschuiven. (ANA)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud