Ook bedrijven kunnen nu gebruik maken van cambio

Cambio autodelen en bedrijvencentra De Punt (Gentbrugge) en Antwerp Business Center, hebben samen een (auto)mobiliteitsformule ontwikkeld die bedrijven toelaat om snel en flexibel bedrijfswagens ter beschikking te hebben, en waardoor ze fors op hun wagenpark kunnen besparen. Dat melden de drie donderdag in een persbericht.

De formule, afgesloten in het kader van het Europese Civitas-project, is dusdanig opgebouwd dat bedrijven die gehuisvest zijn bij De Punt/Antwerp Business Center en cambio, op simpel verzoek via het bedrijvencentrum toegang krijgen tot het volledige cambio-wagenpark en dit zonder extra administratieve rompslomp.

Dat de individuele bedrijven niet langer over een eigen wagen dienen te beschikken zal voor deze bedrijven niet enkel financieel voordelig uitkomen, maar zal er ongetwijfeld ook toe leiden dat een aantal werknemers niet langer met de eigen wagen naar het werk moeten komen.

De lancering van dit aanbod gaat in Gent eveneens gepaard met de opening van een nieuwe cambio-standplaats op de parking van De Punt, waardoor de bedrijven op dit terrein een cambio-wagen op loopafstand ter beschikking krijgen, wat het aanbod des te aantrekkelijker maakt. (MPE)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud