Advertentie

Oosterweelverbinding: BAM plant informatie-evenement

De Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM) wil de bevolking begin december op de hoogte brengen over de stand van zaken rond de Oosterweelverbinding en het Masterplan. Daarom plant ze in Antwerpen een evenement met een plenaire toelichting en een informatiemarkt waar mensen terecht kunnen met vragen.

Dat bevestigde Nick Orbaen, woordvoerder van de BAM, dinsdag in het Antwerpse Instituut voor Tropische Geneeskunde op de conferentie "Volksgezondheid en mobiliteit in Antwerpen, een medische visie", een initiatief van Ademloos vzw. Orbaen verwees naar de intentie van de BAM en diens voorzitter Karel Vinck om het publiek op regelmatige basis te informeren.

Het eerste evenement is gepland naar aanleiding van de voortgangsrapportage in het Vlaams Parlement op 4 december. Volgens Orbaen wil de BAM op hetzelfde ritme driemaandelijks ­zo'n evenement organiseren om het publiek uitgebreid te informeren. Vooraf worden mobiliteitsjournaals verspreid en advertenties gepubliceerd waarin iedereen wordt opgeroepen alvast vragen te stellen per e-mail in de aanloop naar het evenement. (KWO)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud