Op hoog niveau genieten in de zeppelin

Wie denkt aan luxevakanties, denkt al snel aan villa's met een eigen zwembad, verre reizen of cruiseschepen. Binnenkort komt daar een nieuwe ervaring bij: een cruise met een zeppelin. Het bedrijf Aerwin Technologies in Den Haag biedt als eerste ter wereld de luxetocht met een zeppelin aan.

De genodigden vertrekken op 26 augustus in Engeland en zweven over Frankrijk en België, steeds weer genietend van het uitzicht, naar Nederland, waar de reis op de 29ste eindigt. Aan deze exclusieve tocht hangt wel een prijskaartje: een ticket kost 6.500 euro.

In het luchtschip, ooit uitgevonden door graaf Ferdinand von Zeppelin, kunnen tien mensen mee. De eerste vlucht is al uitverkocht.

"De reis is het doel. Het gaat er nu niet om dat je van A naar B vliegt, maar juist hoe je de reis ervaart", aldus directeur Erwin Krijger. De passagiers worden dan ook in de watten gelegd. Zo lunchen ze in het Franse Calais midden in een korenveld met op de achtergrond muziek van een strijkorkest. De reizigers vliegen circa vier uur per dag en overnachten in de verschillende landen in luxehotels.

((PLS))

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud