Advertentie

Open Vld voert precampagne rond jobkorting

Open Vld begint maandag een precampagne die de Vlaming moet duidelijk maken dat ze het verschil maakt in de regering. Daarom hangen straks op 200 plaatsen in Vlaanderen affiches die herinneren aan de Vlaamse jobkorting die deze maand op het loonbriefje te zien is.

Voorzitter Bart Somers kondigde het initiatief zondag in Antwerpen aan op de slotdag van het driedaagse Open Vld-congres. Zaterdag verwierp het congres de vraag van onder meer Kamerlid Mathias De Clercq om de deelname aan de regering te evalueren. In zijn slottoespraak verwees Bart Somers indirect naar de discussie. Hij maakte een lange opsomming die moet duidelijk maken dat Open Vld wel degelijk het verschil maakt in de regering.

Speerpunt daarbij is de Vlaamse jobkorting, waardoor tweeverdieners deze maand tot 600 euro extra op hun rekening krijgen. De partij besliste daarom campagne te voeren rond de maatregel. Op een 200-tal plaatsen in Vlaanderen - vooral in de centrumsteden - hangen vanaf maandag twee weken lang affiches met de boodschap: "Alle werkende gezinnen krijgen deze maand hun verdiende loon: tot 600 euro extra. Dankzij de Vlaamse belastingvermindering".

(SVR)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud