Pas na Paasweekend wordt het zachter

Vanmiddag is het op de meeste plaatsen droog met geleidelijk meer zon. Ten zuiden van Samber en Maas blijft het overwegend zwaarbewolkt. Er staat een vrij krachtige, aan zee een krachtige, schraal aanvoelende oostenwind. De maxima bedragen min 1 graad op de Hoge Venen en 2 tot 4 graden elders. Vanavond en vannacht zijn er brede opklaringen bij nog steeds een ijskoude wind uit oost tot noordoost. Ten zuiden van Samber en Maas blijft het bewolkt met kans op een vlokje sneeuw. De temperatuur daalt naar waarden tussen min 3 en min 9 graden.

Morgen is het droog met zonnige perioden. Over het zuiden van het land handhaaft zich meer bewolking maar het blijft droog. Er staat een matige, aan zee een vrij krachtige, koud aanvoelende oostenwind. De maxima komen uit op min 2 graden op de Hoge Venen en 2 tot 4 graden in de andere streken.

Woensdag wordt het droog met zonnige perioden. De middagtemperatuur schommelt rond 4 graden. In de nacht en ochtend treedt lichte tot matige vorst op (min 3 tot min 8 graden). In de tweede helft van de week verschijnt er meer bewolking en tevens nemen ook de neerslagkansen toe. 's Middags wordt het zowat 8 graden, wat nog steeds te koud is voor de tijd van het jaar.

Pas na het paasweekend tekent zich een trend naar zachter weer af. (ANA)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud