Personenpartij (PP) van Modrikamen op tournee

De Personenpartij, van covoorzitters Mischaël Modrikamen en Rudy Aernoudt, trekt de komende maanden, tot de zomervakantie, door het land om haar programma te verkondigen.

De PP-tournee start op 22 januari in Charleroi, in Henegouwen, waar Jean Zarzecki de spilfiguur wordt. Zarzecki is de voormalige topman van de voetbalploeg Francs-Borains en kreeg zijn vuurdoop in de politiek al met het mislukte LiDé. Op 26 februari doet de PP Luik aan, op 26 maart Gent. Ook Namen, Waver en Antwerpen komen aan de beurt. De tournee eindigt in Brussel.

De Personenpartij gaat er prat op nu al steun te krijgen van een honderdtal actieve partijleden, zo'n 500 betalende leden en 2.500 fans op Facebook. De partij is er daarentegen nog niet in geslaagd om zwaarwichtige persoonlijkheden naar zich toe te trekken. "Wij geven voorrang aan de ideeën van personen en nodigen bij deze de media uit om het politieke debat aan te zwengelen", gaf de mediatieke Modrikamen dinsdag aan.

Rudy Aernoudt zette dinsdag voor de pers de partijvoorstellen in verband met justitie en veiligheid uiteen. (HERWIG VERGULT)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud