Prinselijk huwelijk Luxemburg: Belgische mode goed vertegenwoordigd in de suite

Op het prinselijk huwelijk in Luxemburg is de Belgische mode goed vertegenwoordigd. Hoewel de bruid koos voor een ontwerp van Elie Saab, kozen vele andere dames voor een outfit van het Belgische label Natan. De hoeden waren veelal van de hand van Fabienne Delvigne en ook voor de make-up werd beroep gedaan op een landgenoot.

Gravin Stéphanie de Lannoy, sinds haar wettelijk huwelijk prinses van Luxemburg, draagt op haar trouwdag een jurk van Elie Saab. De ivoorkleurige kanten jurk is afgewerkt met zilveren bladvormige accenten. De jurk heeft driekwartsmouwen. Ook de sluier van de bruid bevat dezelfde bladvormige zilveren accenten.

Prinses Stéphanie draagt een tiara die een familie-erfstuk is van de familie de Lannoy en ook door haar zussen en schoonzussen werd gedragen op hun trouwdag. De tiara bevat 270 briljanten in een platinum boog, met in het midden een peervormige diamant.

Groot-Hertogin Maria-Teresa, prinses Alexandra (zus van de bruidegom, nvdr), prinses Tessy (echtgenote van prins Louis, broer van de bruidegom, nvdr) en Antonia Hamilton (nicht van de bruid, nvdr) kozen voor jurken van de Belgische ontwerper Eduard Vermeulen, voor het label Natan. De hoeden van prinses Tessy en Nathalie Hamilton, nicht van de bruid, zijn van de hand van de Belgische ontwerpster Fabienne Delvigne.

De kapsels werden verzorgd door Maison CARITA-Paris en de make-up werd verzorgd door de Belg BOUZOUK. (PVO)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud