Prinselijk huwelijk Luxemburg : feestelijke apotheose met vuurwerk, kus op het balkon en Selah Sue

De festiviteiten naar aanleiding van het huwelijk van de Luxemburgse erfprins Guillaume met prinses Stéphanie, zijn zaterdag in de late avond op hun einde gelopen. Na een schitterend vuurwerk kuste het koppel nogmaals innig op het balkon van de Raad van State, waarna de menigte ging verder feesten op muziek van Selah Sue en de Luxemburgse groep Funky P.

Het pasgehuwde koppel kwam samen met de Luxemburgers naar het vuurwerk kijken. Het paar had postgevat in het gebouw van de Raad van State, van waar het een prachtig zicht had op het plateau van Kirchberg en het vuurwerk.

Niet alle menig toegestroomde Luxemburgers konden het vuurwerk zien, wat voor wat gemor zorgde, maar het koppel maakte dit snel goed door voor hun vertrek nog een innige kus te delen voor het publiek.

Prinses Stéphanie had haar trouwjurk van Elie Saab omgeruild voor een makkelijk zittend mantelpakje in wit met zilveren accenten.

Na het vuurwerk liep het prinselijk paar tussen de mensen terug naar het Groot-Hertogelijk Paleis even verderop.

De menigte verplaatste zich naar de Place Guillaume II, waar een concert van de Belgische Selah Sue intussen van start was gegaan. Selah Sue had niet meteen alle Luxemburgers mee, maar uiteindelijk moest het plein rond 21.30u worden afgesloten omdat de maximale capaciteit bereikt was. Nadat Selah Sue de menigte had losgekregen, namen de Luxemburgers van Funky P. het feest over. (COR 332)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud