PS en sp.a trekken samen naar Molenbeekse kiezer

De PS en sp.a trekken in Sint-Jans-Molenbeek op 14 oktober opnieuw samen naar de kiezer. De lijst wordt getrokken door huidig burgemeester Philippe Moureaux. Jef Van Damme, schepen van Cultuur, Onderwijs en Mobiliteit, is de eerste sp.a'er op de vijfde plaats. De laatste plaats op de lijst van de burgemeester wordt ingenomen door Michel Dewolf, ex-hoofdtrainer van FC Brussels. Dat is vernomen tijdens een persconferentie.

De sp.a krijgt in totaal vijf plaatsen op de lijst. Naast Van Damme staat op de tiende plaats Tania Dekens. Op stek 18 staat Hassan Rahali, Sandra Noben krijgt de dertigste plaats en Sylvie Aerts komt op plek 40.

De eerste plaatsen worden ingenomen door PS'ers. Moureaux op één wordt gevolgd door achtereenvolgens Paulette Piquard, Jamal Ikazban en Houria Ouberri.

Tijdens de persconferentie benadrukte burgemeester Moureaux de grote solidariteit tussen Frans- en Nederlandstaligen die er heerst in de gemeente. Op zijn lijst staan er ook drie onafhankelijke kandidaten: Nader Rekik op plaats 16, Wouter Bogaert op stek 25 en Farida Tahar staat op plaats 28.

(NICOLAS MAETERLINCK)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud