Advertentie

Regen breekt door

Er is woensdagnamiddag veel bewolking en er zijn perioden met regen. Plaatselijk valt veel neerslag en vooral in het oosten is er ook kans op onweer. Er waait een zwakke tot matige wind uit het noorden tot het noordoosten. De maxima gaan van 17 tot 20 graden. Woensdagavond wordt het geleidelijk droger aan de kust.

In de nacht van woensdag op donderdag wordt het droog in het westen, later ook over het midden van het land. In het oosten blijft het nog geruime tijd regenachtig. De minima schommelen tussen 10 en 14 graden.

Donderdagochtend is het zwaarbewolkt en nevelig. Overdag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. Vooral in het binnenland is een bui mogelijk. Er staat een zwakke tot matige wind, eerst uit het noorden, later uit veranderlijke richtingen. De maxima bedragen 18 graden in de Ardennen en aan zee en 20 tot 23 graden elders.

Van vrijdag tot en met dinsdag wordt gematigd zomerweer verwacht, met regelmatig zon maar soms ook een bui. De middagtemperatuur schommelt rond 23 graden. Na het weekend wordt het tijdelijk iets koeler. (Belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud