Ricus Jansegers verlaat SBS België

Gedelegeerd bestuurder Ricus Jansegers verlaat SBS België, het moederbedrijf van VT4 en VIJFtv. In afwachting van een nieuwe kandidaat neemt huidig financieel directeur Stefan De Keyser de leiding van het mediabedrijf waar. Dat meldt SBS België maandag.

Patrick Tillieux, chief operating officer (coo) van moederbedrijf ProSiebenSat1 Media Group, heeft aan Jansegers gevraagd om internationaal aan de slag te gaan. Vanaf 25 augustus zal hij verschillende P7S1-projecten leiden, met name in Finland en Roemenië. "Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. Voortaan focus ik me op de andere landen waarin P7S1 actief is", aldus Jansegers.

"SBS België is aan verandering toe, want verandering en vernieuwing horen bij een dynamisch medium als televisie. Met VT4 en VIJFtv heeft SBS België zeer goede prestaties behaald, maar het is tijd voor nieuwe ideeën en een verdere professionalisering", reageert Tillieux op zijn beurt.

Ricus Jansegers maakte in 2002 de overstap van Canal+ naar SBS België. Sinds 1 juli 2006 leidt hij VT4 en VIJFtv als gedelegeerd bestuurder. (KWO)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud