Rock Werchter: affiche rond en uitverkocht

Met toevoeging van de Belgische groepen Balthazar, Customs, The Van Jets en Sweet Coffee en de Californische indierockers The Morning Benders is de affiche van Rock Werchter helemaal rond. Van donderdag 1 tot en met zondag 4 juli spelen in totaal 54 groepen op de Main Stage en in de Pyramid Marquee. Het festival is volledig uitverkocht.

Op verschillende sites worden intussen exuberante prijzen gevraagd voor een ticket. Organisator Herman Schueremans waarschuwt dat dergelijke verkoopkanalen geen garantie kunnen geven dat de tickets geldig zijn. Hij raadt iedereen aan tickets te kopen en verkopen via de omruilkassa die zich tijdens het festival bij de ingang van het festivalterrein zal bevinden.

De headliners van Rock Werchter 2010 zijn Faithless, Muse, Stereophonics, Phoenix, Skunk Anansie en de Jeugd van Tegenwoordig op donderdag, Green Day, Editors, 30 Seconds to Mars, Paramore en Rise Against op vrijdag, Rammstein, P!nk, The Ting Tings, Gossip en Channel Zero op zaterdag en tot slot Pearl Jam, Arcade Fire, Them Crooked Vultures, Vampire Weekend en Alice in Chains op zondag. (EYI)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud