Advertentie

Vechtpartij tussen stadsbendes in Brussel

Vanochtend is op de Zuidlaan in Brussel een vechtpartij uitgebroken tussen stadsbendes. Dat zegt het Brusselse parket. Een slachtoffer raakte gewond door een gebroken fles en ligt in het ziekenhuis. Het leven van die persoon is niet in gevaar.

De reden van de vechtpartij, die uitbrak tussen 7 en 8 uur 's ochtends, is nog onduidelijk. Het slachtoffer weigert te praten, en de broer van het slachtoffer zegt dat hij niemand heeft herkend. De aanvaller is nog niet geĆÆdentificeerd.

Gisteren zouden aan het einde van de middag twee bendeleden een vrouw hebben aangevallen die bezig was met de verhuis van haar kelder in de sociale woningen Marguerite Yourcenar in Elsene. Ze gingen er vandoor met haar gsm. Het is niet de eerste keer dat ze problemen heeft met de bewuste bende.

De politie vond ter plaatse een kelder waar cannabis was verborgen. Een dossier van de twee jongeren is overgemaakt aan het Brusselse parket. Een van de twee was kwam eerder al in aanraking met het gerecht voor drugsfeiten. (ANA)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud