Advertentie

Verdachte aangehouden voor verkeersagressie in Waaslandtunnel

Een 27-jarige motorrijder is dinsdag het slachtoffer geworden van verkeersagressie in de Waaslandtunnel in Antwerpen. Hij werd drie keer geramd door de bestuurder van een BMW, kwam ten val en brak daarbij een sleutelbeen. De politie heeft intussen een verdachte opgepakt. De 25-jarige man is zaterdag voor de onderzoeksrechter geleid en aangehouden op verdenking van kwaadwillige verkeersbelemmering. Hij ontkent iedere betrokkenheid, zegt het Antwerpse parket.

De motorrijder, die vrijdag zijn verhaal deed in Gazet van Antwerpen, stond naar eigen zeggen aan te schuiven op de Italiëlei om de Waaslandtunnel in te rijden. Naast hem stond een BMW op de strook om rechtsaf te slaan. De bestuurder gaf echter gas en reed rechtdoor, waardoor de motorrijder moest uitwijken en bijna tegen enkele betonblokken reed.

Hij ging naast de BMW rijden en gebaarde dat hij zijn manoeuvre niet echt kon waarderen. De autobestuurder zwenkte echter uit en tikte tot driemaal toe de motor aan. Het slachtoffer verloor de controle over het stuur, botste tegen een auto en kwam ten val. De BMW zette zijn weg gewoon verder.

Er zou bij het incident ook nog een Audi A4 cabrio betrokken zijn. Dat blijkt volgens het slachtoffer uit de camerabeelden die bij het verlaten van de tunnel gemaakt werden. (Belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud