Advertentie

Vrienden en politici massaal aanwezig voor uitvaartplechtigheid Aurore

In het Crematorium Westlede in Lochristi is om 10.30 uur de uitvaartplechtigheid gestart voor Aurore Ruyffelaere, de 29-jarige vrouw die om het leven werd gebracht nadat ze terugkwam van de Gentse Feesten. De inkomzaal van het crematorium was voor de plechtigheid afgeladen vol met familie en vrienden die afscheid komen nemen. Onder meer de politici Kris Peeters, Guy Verhofstadt, Hilde Crevits en Gwendolyn Rutten zijn aanwezig.

Het lichaam van de vermiste Aurore Ruyffelaere werd vorige week maandag aangetroffen in de koffer van de wagen van een verdachte. De 29-jarige man van Russische afkomst blijft aangehouden, maar ontkent dat hij de vrouw om het leven bracht.

Op vraag van de familie is er geen persaanwezigheid tijdens de plechtigheid. Vooraf mochten beelden gemaakt worden in de grote zaal van het crematorium, waar rouwkransen staan van onder meer het koningshuis en de Vlaamse regering, en foto's van Aurore geprojecteerd worden. Ook op het rouwkaartje staan vrolijke foto's van Aurore en haar familie. "Wat ben je een wolk van een kind, een gekke puber en een pracht van een vrouw geweest! Uit één stuk, jezelf. Mama was zo fier op jou", zegt de moeder op het rouwkaartje. (Belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud