Advertentie
Advertentie

Vrouw beroofd van handtas na verkeersongeval in Brussel

Een vrouw die in het centrum van Brussel betrokken geraakt was bij een verkeersongeval, heeft zich door de tegenpartij in dat ongeval, vier jongemannen, beroofd gezien van haar handtas. Twee van de vier daders konden korte tijd later opgepakt worden in de nabije omgeving. Dat meldt het Brusselse parket.

De vrouw was zaterdagavond met haar echtgenoot aan het rijden in de omgeving van de Lombardstraat in Brussel toen hun wagen botste tegen een kleine personenwagen waarin vier jongemannen zaten. De twee bestuurders begonnen te ruzieƫn over wie er verantwoordelijk was voor het ongeval en in die ruzie gingen de vier jongemannen er vandoor met de handtas van de vrouw.

Die stapte met haar echtgenoot naar het politiebureau in de omgeving en toen ze even later buitenkwamen, zagen ze de wagen van de dieven rijden. Er zaten nog twee personen in het voertuig. Die ontkenden elke betrokkenheid bij het ongeval of de diefstal maar bleken in het bezit van een iPhone en een geldsom die aan het slachtoffer toebehoorde. Beiden zijn ter beschikking gesteld van het Brusselse parket. (Belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud