Advertentie

Vrouw blijft langer in cel voor overgieten kinderen met ontstopper

Daniella M., de 34-jarige Braziliaanse die ervan verdacht wordt de twee kinderen van haar vriend overgoten te hebben met ontstopper, blijft voorlopig aangehouden. Dat heeft de raadkamer van Antwerpen beslist. De vrouw, een voormalig fotomodel, gaat tegen de beslissing in beroep. Dat zegt haar advocaat, meester Kris Luyckx.

Tijdens een gezinsuitstap op 20 november vorig jaar begonnen de kinderen van Daniella's vriend plots luid te huilen. Hun kleren bleken nat te zijn. Bij aankomst in het ziekenhuis werden tweede- en derdegraadsbrandwonden vastgesteld.

Onderzoek toonde aan dat de kinderen overgoten waren met een bijtend ontstoppingsmiddel. De kinderen wezen Daniella M. als schuldige aan, maar zij ontkende de feiten. Het gerecht liet haar aanhouden, onder meer omdat ze even alleen met de kinderen in de auto had gezeten.

Intussen zit de vrouw al zeven maanden in de cel. Ze blijft haar onschuld staande houden. In juni was er nog een reconstructie van de feiten, waar Daniella en haar toenmalige vriend op aanwezig waren. Het onderzoek is nog steeds aan de gang. (KAV)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud