Advertentie
Advertentie

Vrouw uit Geraardsbergen in coma: parketten onderzoeken rol verdachten

In de zaak van de 64-jarige vrouw uit Geraardsbergen die vrijdag in een coma geslagen werd tijdens een handtasdiefstal, zetten de betrokken parketten het onderzoek verder. Volgens het parket in Doornik, dat bevoegd is voor drie minderjarige verdachten, is de kans groot dat de tieners nog in een instelling geplaatst worden, als hun betrokkenheid bij de feiten bewezen wordt.

Vier jongeren tussen 14 en 17 jaar oud en een 19-jarige hadden de vrouw geslagen en geschopt tijdens de diefstal. De vrouw belandde in een coma en is hersendood verklaard. De verdachten zijn jongeren uit Brussel, Lessen en Oudenaarde. Het Brusselse parket, dat bevoegd is voor een minderjarige, zegt dat het niet vaststaat dat de jongen deelnam aan de feiten.

Het parket van Doornik onderzoekt de betrokkenheid van de drie andere minderjarigen verder. In Oudenaarde, dat bevoegd is voor de meerderjarige, zet de onderzoeksrechter het gerechtelijk onderzoek voort. Het is niet uitgesloten dat de verdachten de komende dagen opnieuw opgepakt worden. (COR 232)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud