"Wat Als?" (vtm) kan nominatie voor International Emmy Awards niet verzilveren

Het vtm-programma "Wat Als?", dat een nominatie voor de International Emmy Awards op zak had in de categorie Comedy, moest de prijs maandagavond in New York aan zich voorbij laten gaan. Het programma "The Invisible Woman" haalde de buit binnen als beste comedyprogramma. Dat is te lezen op de twitteraccount van de 40ste editie van de International Emmy Awards.

Andere medegenomineerden in de categorie Comedy waren "Absolutely Fabulous" en "Spy". Ook zij grijpen dus naast het gouden beeldje.

Het was al het tweede jaar op rij dat het productiehuis Shelter een nominatie op zak had voor de prestigieuze televisieprijzen. In 2011 konden de televisiemakers hun eerste nominatie verzilveren met een Emmy Award voor "Benidorm Bastards". Dit jaar blijft het voor "Wat Als?" bij de nominatie. De tweede jaargang van "Wat Als?" komt begin 2013 op vtm.

In New York werden maandagavond (dinsdagochtend Belgische tijd) de Emmy Awards uitgereikt. Er dongen in totaal 38 genomineerden uit 15 verschillende landen mee in 9 categorieƫn. Zo ging de prijs voor beste telenovele naar "The Illusionist". Het beeldje voor beste documentaire ging naar "Choosing to Die".

(VEK)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud