Advertentie

Weerbericht - Zondag en maandag bewolkt met af en toe buien

Ook zondag blijft de zomer uit. Rond de middag is het wisselend tot zwaarbewolkt, met van tijd tot tijd enkele buien. De wind waait matig tot vrij krachtig, en aan zee staat een krachtige zuidwestenwind met rukwinden. In de Ardennen hangen de maximumtemperaturen rond de 12 graden; elders wordt het 15 tot 18 graden. Zondagavond en -nacht wordt het wisselend bewolkt met nog enkele buien.

In de nacht van zondag op maandag wordt in het binnenland de wind zwak tot matig, en neemt hij af. Aan zee blijft de wind echter vrij krachtig waaien. Geleidelijk ruimt de wind van zuidwest naar west tot noordwest. De minima schommelen tussen 8 en 12 graden.

Maandag wordt het wisselend bewolkt met enkele buien. Aan zee wordt het 's middags droog met geregeld zon. De wind waait matig uit westelijke richtingen. De maxima blijven dezelfde: 12 graden in de Ardennen, en 14 tot 17 graden in de andere landsdelen.

De volgende dagen wordt het niet veel beter. Van dinsdag tot en met donderdag is er geregeld zon, maar soms ook een bui. Vrijdag en zaterdag verschijnt er meer bewolking, maar dan zijn de neerslagkansen weer iets groter. De middagtemperatuur schommelt rond 18 graden, wat nog altijd vrij koel is voor de tijd van het jaar.

Voorlopig is er nog geen uitzicht op warm en stabiel zomerweer. (Belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud