Weersverwachting geldig tot zondagnacht

Het blijft zaterdagmiddag droog met zon, vooral in het westen, maar ook wolkenvelden, voornamelijk in het oosten. Er staat een matige, aan zee later een vrij krachtige wind uit zuid tot zuidwest. De maxima gaan van 11 tot 15 graden.

Zaterdagavond en -nacht blijft het droog met wolkenvelden en opklaringen. Er staat een matige, aan de kust een vrij krachtige wind uit zuid tot zuidwest. De minima gaan van 4 tot 10 graden.

Zondag neemt de bewolking toe vanuit het noordwesten, later gevolgd door regen. De eerste neerslag bereikt de kust aan het eind van de ochtend. 's Middags breidt de regen zich over het hele land uit. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en krachtig in de kustgebieden, maar neemt in de loop van de dag in sterkte af. De maxima bedragen 11 tot 15 graden.

Van maandag tot en met donderdag krijgen we een overgang naar een kouder weertype met opklaringen en soms enkele buien. De middagtemperatuur daalt naar ongeveer 8 graden. De minima schommelen rond het vriespunt. In het binnenland kan het vanaf woensdagochtend op meerdere plaatsen licht vriezen. (SVR)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud