Weersverwachting tot woensdagnacht

Dinsdagavond is het bewolkt, maar vrijwel overal droog. In het tweede deel van de nacht begint het te regenen in de Ardennen. De neerslag zal later in de nacht verder het land intrekken, maar aan zee en in het uiterste noordwesten blijft het voorlopig nog droog. De minima bedragen 6 tot 9 graden.

Woensdagochtend wordt het betrokken en regenachtig. In het zuidoosten wordt het in de loop van de ochtend droog. 's Middags wordt het ook elders geleidelijk droog met vanuit het oosten enkele opklaringen. Er staat een matige, en aan zee een vrij krachtige noordoostenwind. Woensdagnamiddag neemt de wind in sterkte af. De maxima bedragen 9 tot 12 graden. Woensdagavond en -nacht kan er op uitgebreide schaal nevel en mist ontstaan.

Donderdag blijft het droog en nevelig met mist in de ochtend. Vrijdag kan er vooral in de namiddag en avond wat regen vallen. Zaterdag verloopt grotendeels droog, maar bewolkt. Zondag wordt het regenachtig en winderig. De middagtemperatuur zal de hele periode rond 13 graden schommelen.

(SIJ)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud