Weersverwachting tot woensdagnacht

Dinsdagmiddag zijn er flinke perioden met zon. Het binnenland maakt kans op een regen- of onweersbui. Op de stranden kan mist vanaf de Noordzee binnendrijven. De wind waait matig uit noord tot noordoost. De maxima liggen rond 15 graden vlak aan zee en 18 tot 21 graden elders.

Dinsdagavond zijn er perioden met zon en plaatselijk is een onweersbui mogelijk. 's Nachts blijft het droog met brede opklaringen. De minima gaan van 6 tot 10 graden.

Woensdag schijnt de zon volop. De matige zuidoostenwind voert bovendien warme lucht aan. De middagtemperatuur varieert van 20 graden aan zee tot 25 graden plaatselijk in het binnenland. 's Avonds wordt de atmosfeer onstabiel vanaf de Franse grens en dan kan een bui tot ontwikkeling komen.

Donderdag neemt de bewolking toe vanuit het zuiden gevolgd door regen of buien. Vrijdag is het wisselend bewolkt met enkele buien. Tijdens het weekend blijft het licht wisselvallig. De middagtemperatuur schommelt rond 16 graden. Vlak aan zee en in de Ardennen is het koeler. (SVR)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud