Advertentie

Weersverwachting tot zondagnacht

Zaterdagmiddag is het betrokken en er zijn perioden met regen over het oosten van het land. In de westelijke landshelft blijft het droog. Er waait een matige, aan de kust een vrij krachtige noordoostenwind. De maxima bedragen 10 graden in de Ardennen en 15 tot 18 graden elders.

Zaterdagavond is het nog regenachtig over het oosten van het land. Later op de avond trekt de neerslag naar Duitsland weg. In het tweede deel van de nacht neemt de bewolking geleidelijk weer toe en nog voor zonsopgang valt er regen in het grensgebied met Frankrijk. Elders kan tijdelijk mist ontstaan. De minima gaan van 6 tot 10 graden.

Zondag is het betrokken met van het zuidwesten uit regen. Later volgen opklaringen afgewisseld door buien met kans op onweer. De wind is zwak tot matig en waait eerst uit oostelijke richtingen. Na doortocht van de neerslagzone ruimt hij naar zuid tot zuidwest. De maxima schommelen van 14 tot 18 graden.

Van maandag tot en met donderdag krijgen we een wisselvallig weertype met iedere dag kans op regen of enkele buien. De middagtemperatuur schommelt rond 19 graden. (SVR)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud