Weersverwachting voor donderdag 31 december

Woensdag is het zwaarbewolkt en zijn er perioden met regen. Er waait een zwakke tot matige wind uit zuidelijke richtingen. De maxima variëren van 7 tot 10 graden. Woensdagavond en -nacht blijft er veel bewolking aanwezig met nu en dan regen of motregen. De minima bedragen 1 graad nabij de Nederlandse grens en 7 graden in de regio Aarlen/Virton.

Donderdag is het grijs en somber en zijn er perioden met regen. Aan het eind van de namiddag zal de neerslag vanuit het noorden geleidelijk een winters karakter krijgen. De wind waait matig, aan zee vrij krachtig uit het noordoosten. De maxima bedragen 2 graden in het noorden tot 6 graden in het zuiden.

Tijdens de oudejaarsnacht valt er af en toe wat lichte sneeuw bij temperaturen rond het vriespunt. Er kan dan ook lokale gladheid optreden.

Op nieuwjaarsdag is het overwegend zwaarbewolkt met soms wat lichte sneeuw. Er waait een koude noordoostenwind met maxima van -1 tot + 2 graden. Zaterdag is het rustig en plaatselijk is een sneeuwbui mogelijk. Zondag en maandag blijft het droog, maar koud met overdag lichte en 's nachts overwegend matige vorst (-5 tot -9 graden). (MDP)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud