Weersverwachting voor vrijdag 4 december

Het blijft donderdagmiddag meestal bewolkt met nu en dan buien. Er waait een matige, aan de kust een vrij krachtige tot krachtige wind uit het zuiden tot zuidwesten. De maxima bedragen 6 graden in de Ardennen en ongeveer 10 graden elders.

Donderdagavond en -nacht vallen er nog enkele buien. In de oostelijke helft van het land wordt het droger in de loop van de nacht. De minima bedragen min 1 graad in Hoog-België en 2 tot 4 graden in Laag- en Midden-België.

Vrijdag is het zwaarbewolkt en vooral tijdens de ochtend komen er nog enkele buien voor, in hoofdzaak over de westelijke helft van het land. In de loop van de namiddag wordt het zo goed als droog, maar het blijft grijs. De wind waait uit het zuiden en is meestal zwak tot matig. De maxima bedragen 2 graden in Hoog-België en zowat 7 graden elders.

We krijgen een somber weekend met veel bewolking en perioden met regen. De middagtemperatuur loopt op van zowat 7 graden zaterdag naar 11 graden op zondag. Tijdens de eerste helft van volgende week blijft het wisselvallig met nu en dan regen of enkele buien. De middagtemperatuur schommelt rond 11 graden. (DWM)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud