Weersverwachting voor woensdag 14 april

In het grootste deel van het land blijft het dinsdagmiddag droog met zonnige perioden. Ten zuiden van Samber en Maas is meer bewolking aanwezig en daar kunnen ook enkele buien voorkomen. Er waait een matige, aan zee een vrij krachtige tot krachtige wind uit noord tot noordoost. De maxima bedragen 11 graden in de Ardennen en aan de kust en zowat 15 graden elders.

Dinsdagavond en -nacht is er eerst een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Na middernacht drijven er dikkere wolken vanaf de Noordzee het land binnen. De minima bedragen 2 tot 5 graden.

Woensdag blijft het vrijwel overal droog. Tijdens de ochtenduren is het nevelig en bewolkt. In de loop van de dag krijgen we een afwisseling van zon en wolken. Er staat een matige, in het kustgebied een vrij krachtige noordoostenwind. De maxima bedragen 10 graden aan zee en in de Ardennen en rond 14 graden in het binnenland.

De vooruitzichten voor donderdag tot en met zondag zijn overwegend droog met zonnige perioden. De middagtemperatuur schommelt rond 15 graden. Vlak aan zee en in de Ardennen is het koeler. (ROJ)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud