Weersverwachting voor woensdag 3 maart

Het blijft dinsdagmiddag droog met zonnige perioden. Er waait een zwakke tot matige noordwestenwind. De maxima schommelen tussen de 5 en 9 graden.

Dinsdagavond en in de nacht van dinsdag op woensdag is het droog met opklaringen. Later ontstaan enkele mistbanken. De minima gaan van min 1 aan zee tot min 6 graden in de Ardennen.

Woensdag blijft het droog met flinke zonnige perioden. De wind waait zwak uit richtingen tussen noord en oost. De maxima variƫren tussen de 4 en 8 graden. De nacht van woensdag op donderdag wordt helder bij lichte, plaatselijk matige vorst.

Donderdag is het droog met flinke zonnige perioden. De nacht van donderdag op vrijdag wordt een koude vriesnacht met temperaturen van min 3 tot min 8 graden. Vrijdag is het eerst vrij zonnig, later neemt de bewolking toe, gevolgd door regen of winterse neerslag.

Zaterdag is het meestal bewolkt met enkele maartse buien. Vanaf zondag is er opnieuw meer zon. Het blijft koud met in de nacht meestal lichte vorst. Overdag wordt het ongeveer 5 graden.

(ROJ)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud