Weersverwachting voor woensdag 31 maart

Dinsdagmiddag is het eerst betrokken met regen gevolgd door enkele opklaringen. Tegen het eind van de namiddag komen er buien opzetten vanaf de Franse grens. Er is kans op onweer. Er staat een matige tot vrij krachtige, langs de kusten een krachtige zuiden- tot zuidoostenwind. De maxima bedragen 9 tot 14 graden.

Dinsdagavond en -nacht is het eerst wisselend bewolkt met buien en kans op onweer. Daarna wordt het geleidelijk droog met brede opklaringen. De naar het zuidwesten ruimende wind waait matig tot vrij krachtig en krachtig tot hard in de kustgebieden met rukwinden. De minima bedragen 1 tot 5 graden.

Woensdag is het ronduit onstuimig. Boven land staat een vrij krachtige tot krachtige zuidelijke wind. In de kustgebieden is de wind hard, met een kracht van 7 Bft. Verder is het wisselend bewolkt met van tijd tot tijd buien die vergezeld kunnen gaan van zware windstoten. Er is ook kans op onweer. De maxima bedragen 7 tot 11 graden. In de nacht van woensdag op donderdag wordt het droog, maar er blijft veel wind staan.

Van donderdag tot en met zondag krijgen we een wisselvallig weertype met vaak langdurig droge perioden, maar soms ook regen of enkele buien. Vooral op donderdag is er ook nog tamelijk veel wind. De middagtemperatuur schommelt dan rond 9 graden, de dagen daarna rond 12 graden. (LEE)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud