Weersverwachting voor zaterdag 20 maart

Er is vrijdagmiddag veel bewolking, maar het blijft op de meeste plaatsen droog. Er waait een matige zuidwestenwind die tegen het eind van de namiddag naar het zuiden zal krimpen. De maxima bedragen 11 tot 15 graden.

Vrijdagavond en -nacht is het zwaarbewolkt met regen vanuit het zuidwesten, met minima van 7 tot 12 graden, wat zeer zacht is.

Zaterdag is het wisselend tot zwaarbewolkt en vooral in de middag en avond komen buien voor. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig. Aan zee staat soms een krachtige wind. De maxima bedragen 13 graden in de Ardennen en vlak aan zee tot zowat 16 graden elders. Er zijn regen of buien, mogelijk met onweer in de nacht van zaterdag op zondag.

Zondag is het meestal bewolkt en tijdens de voormiddag komen nog enkele buien voor. In de namiddag blijft het op de meeste plaatsen droog. Er staat een matige tot vrij krachtige, aan zee een krachtige westenwind, met maxima van 8 tot 12 graden.

Tijdens de eerste helft van de volgende week is er geregeld zon, maar er vallen ook enkele buien. De middagtemperatuur varieert tussen 9 en 13 graden.

(LEE)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud